Trött på algangrepp och hantering av kemikalier?                       

Problem med torr hud, klåda, trassligt hår och röda ögon?

Vill du spara pengar?

Vill du minimera tiden för poolskötsel?

Gillar du att bada i en kristallklar pool?

 

Då är detta den perfekta lösningen för dig!

För närvarande när vi köper vardagliga produkter försöker vi välja dem som eliminerar eller minskar påverkan på oss själva, våra barn, djur, natur och miljön. Hur fungerar det med pooler och spa? Tills nyligen var den enda tillgängliga och effektiva metoden för att avlägsna bakterier samt motverka alger i pooler, till en rimlig kostnad, kemikalier. Klor, brom, saltgenerator och Baquacil t.ex. Men ett växande antal pool- och spa ägare världen över antar alternativ som kräver mindre användning av kemikalier. Nu är det dags att göra det här i Sverige också!

Efter år av forskning har Bioniser Pty Ltd i Australien tagit fram en teknik för att rena pooler och spa. Med över 10 års erfarenhet av användning av naturliga bekämpningsmetoder, lanserade Bioniser sin jonisator för pooler och spa för några år sedan. Bioniser's poolreningssystem utnyttjar naturliga mineraljoner för att rena vattnet i din pool eller ditt spa. Processen kallas jonisering och är en beprövad metod för vattenrening som från början utvecklades av NASA på 60-talet för att användas av astronauter i rymden.

Hur fungerar det?

Bioniser's helautomatiska poolreningssystem skickar en låg, säker, likström mellan två koppar- och silveranoder (elektroder). Detta skapar koppar- och silverjoner som förs ut i poolen, där de skyddar vattnet i din pool (eller spa) från alger och bakterier. De enda kemikalierna du behöver är för justering av pH (7,0-7,5) och kalciumhårdhet (200-250) samt någon form av oxidationsmedel för att några ggr per säsong (beroende på hur mycket man badar), bryta ner de organiska ämnen (sololja, svett m.m.) som de badande tillför vattnet.

Systemet består av två delar, en centralenhet och ett T-rör som kopplas på returen till poolen, där anoderna är monterade. Centralenheten som kontrollerar funktionen är mycket enkel att programmera. Välj bara när och hur länge du vill att pumpen ska gå och ställ in hur länge och med vilken effekt joniseringen ska pågå. Det är allt. Sen är det bara att sätta den på auto och Bionisern kommer att göra resten. Systemet påverkas inte av temperaturen på vattnet och orsakar inte korrosion på poolutrustningen.

Nu är det upp till dig att bestämma om du vill fortsätta med en metod som är ålderdomlig, dyr och riskabel för miljön eller välja ett miljövänligt alternativ: Bioniser's jonisering,  den biologiska metoden. Vi hoppas att du bestämmer dig för att välja Bioniser för miljöns skull, för din hälsa, dina barns och kommande generationers skull. Fördelarna är större än du tror.

Fördelar med Bioniser jämfört med andra reningsmetoder:

En produkt från Bioniser Pty Limited Australia

Klorfritt Alternativ Klor Kemikalier Miljö Miljövänlig Kritallklar Ekonomisk Spara Saltgenerator Poolrening Jonisering Joner Poolvård Allergi Anoder Naturligt Ekonomi Baquasil Baquacil Rening